Short Lease

Bij Leaseauto.com kunt u terecht voor short lease, wij zijn de specialist voor (startende) ondernemers. We zijn leasespecialist voor alle ondernemers. Snel, flexibel en soepel, daar staan wij voor, ook voor starters en ZZP’ers! Misschien heeft u voor een korte periode een lease auto nodig of komt er tijdelijk iemand voor u werken? Of misschien heeft u een seizoensgebonden medewerker in dienst of iemand in zijn of haar proeftijd? Een goede reden om een lease auto te kiezen voor een korte periode.

De meest aantrekkelijke leasevorm is dan short lease. Het is een aantrekkelijke vorm van leasen voor flexibele, snel groeiende organisaties, bedrijven met tijdelijke projecten en ondernemingen, waarbij het personeelsbestand aan snelle veranderingen onderhevig is.

Als u bij Leaseauto.com kiest voor short lease, dan is een Full Service Operational Lease contract met een minimale looptijd van drie maanden en een maximale looptijd van twaalf maanden een goede optie. Het contract kent een opzegtermijn van één maand en de lease auto is snel leverbaar.

  • Short Lease kent vele voordelen:
  • De lease auto is snel leverbaar
  • Onze leasemaatschappij regelt alles voor u
  • Het is geschikt voor flexibele, snel groeiende bedrijven
  • U kunt het contract na één jaar omzetten naar een andere leasevorm

Meer informatie over Short Lease?

Wilt u graag meer weten over short lease? Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor een aanvraag, die u tot niets verplicht en binnen 24 uur informeren wij u over de mogelijkheden!

Leaseauto
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord