Over ons

Leaseauto.com heeft nieuwe en tweedehands auto’s te lease en te koop. Doordat wij een universeel online auto bedrijf zijn, zijn wij niet merk of dealer gebonden. Hierdoor kunnen wij altijd een groot publiek bedienen. Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Tegelijkertijd weet u ook dat deze investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Grote investeringen hoeven echter geen aanslag te vormen op de liquiditeitspositie van uw organisatie.

U kunt bedrijfsmiddelen als een personenauto, bedrijfswagen of bestelauto natuurlijk ook voordelig Financial Leasen met alle (fiscale) voordelen!

Leaseauto.com

Aangezien we niet aan een leasemaatschappij, bank of automerk zijn gebonden, bent u ervan verzekerd dat we u geheel onafhankelijk en objectief van dienst kunnen zijn. Wij vergelijken continue de financiële stand van zaken bij onze financiële partners, waardoor wij u kunnen voorzien van de best verkrijgbare aanbieding op dat moment. Bij Leaseauto.com bieden wij te allen tijde een scherpe offerte en hebben we goede afspraken met leveranciers gemaakt. Leaseauto.com kan om deze reden vaak goedkoper geld verstrekken. Individuele autodealers hebben deze afspraken vaak niet, waardoor het aankoopbedrag, het leasebedrag en de rente vaak veel hoger is.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden door goede advisering en korte tijdslijnen. Onze professionals hebben zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en nemen u alles uit handen.

Op onze site treft u een actuele en grote voorraad aan van nieuwe auto’s en jong gebruikte occasions in alle segmenten en prijsklassen. Vanzelfsprekend kunt u zelf ook een auto aandragen. Wij regelen dan de financiering. Heeft u zelf auto’s te koop en wilt u deze op Leaseauto.com terug zien? Neem dan gerust even contact op.

Met vriendelijke groet,

Frank Reyneke

Leaseauto.com

Leaseauto
Logo
Nieuwe Account Aanmaken